Dokumentkompetens AB avyttras till Softronic AB!


Vi säljer vårt dotterbolag Dokumentkompetens AB till Softronic AB.

Verksamhet som förvärvas omfattar 15 anställda motsvarande cirka 10 årsanställda herunterladen. Omsättningen är cirka 8 miljoner SEK.

Vi har nyligen delat upp Dokumentkompetens så att samtliga tjänster och kunder inom försäkringsbranschen flyttas till ett nytt bolag Adminsure AB herunterladen. Denna verksamhet ingår inte i förvärvet.

För Softronic innebär förvärvet ytterligare förstärkning av verksamheten inom skanning och dokumenthantering betriebssystem windows 98 kostenlosen. Tillsammans med de redan befintliga verksamheterna i Arjeplog och Överkalix, som bland annat hanterar deklarationer åt Skatteverket och dokument åt många arbetslöshetskassor, kan vi nu hantera ännu större volymer än tidigare scanpst.

För Dokumentkompetens kunder och anställda innebär förvärvet tryggheten och utvecklingsmöjligheter av att tillhöra ett framgångsrikt börsnoterat svenskägt företag bootcamp mac kostenlos.